Hej alla simsugna!

Nu går det att anmäla sig till sommarens simskola på Gustavsviks badplats. I år är det Vattenhuset i Orminge som håller i simskolan.

Anmälan görs på:

http://vattenhuset.com/registrera/simskola

Här väljer du på nivåerna; Simlekis, Simskola 4-5år, Simskola nybörjare, Simskola 1A, Simskola 1B samt tekniksim. Du anmäler ditt barn i den nivå du finner lämpligast. Känner du dig osäker går det såklart att ringa Vattenhuset och höra sig för. Du klickar sedan på GUSTAVSVIKSBADET längre ner på sidan, och ”nästa”.. Vid anmälan görs även själva betalningen. Vi i Gustavsviks Fastighetsägareförening har en rabattkod,  vikgust, som vid anmälan ger ett pris om 600 kr för 15 tillfällen, mån-fre vecka 27, 28 och 29 samt avslutning lördag vecka 29. Icke medlemmar betalar 800 kr.

Hls fr Styrelsen

 

Hej alla simsugna barn och vuxna!

Simskolan har varit lite trögstartad i år men den kommer att bli av. Vecka 27, 28 och 29 kommer Vattenhuset att driva årets simskola vid Gustavsviksbadet. Vi hoppas att kunna få en anmälningslänk samt mer information att lägga upp här inom kort.

Hls fr Styrelsen

Hej alla glada simsugna barn och märkessugna ungdomar och vuxna!

Det har inte varit helt lätt att få till en simskola vid Gustavsviksbadet i år, MEN, vi tror att vi nu kan ha hittat en bra lösning. Mer information kommer här så snart allt är helt klart och med länkar till anmälan.

Hälsningar från styrelsen i GEF

Snart är det dags för start av vår fina simskola och än finns det platser kvar! Startskottet går imorgon, måndag vecka 27 och pågår sedan förmiddagar måndag-fredag vecka 27, 28, 29 och med en pampig avslutning lördagen den 22 juli. Här kan unga som gamla lära sig plaska, simma och livrädda samt utmana sig själva i märkestagning.

Pris: 500 för GFF medlemmar och 700 för icke medlemmar.

Maila gärna frågor samt anmälan till ella.karlssonnordstrom@gmail.com. Man behöver inte vara med i simskolan under alla veckor.

Välkomna önskar GFF och simlärarna!

Välkomna till Simskolan i Gustavsvik 2017!

Gustavsviks simskola med traditioner från 1940-talet hålls på Gustavsviks fina badplats vid Baggensfjärden. Här kan unga som gamla lära sig plaska, simma, livrädda och bad- och båtvett, samt utmana sig själva och andra i märkestagning: silvergrodor, simborgarmärken, guldmagistrar och kilometermärken.

Lektionerna börjar måndag 3 juli från klockan 9.00-13.00. Vid anmälan informeras ni om vilken tid era lektioner börjar och vilken grupp ni placeras i.  Lördag den 22 juli avslutas simskolan med skämthopp, sång, märkesutdelning, promovering och fika!

Read More →

Jodå, det blir simskola i år också!

Gustavsviks simskola med traditioner från 1940-talet hålls på Gustavsviks fina badplats vid Baggensfjärden. Vi planerar simskolestart till 3 juli varpå 3 veckors simskola följer. Avslutning beräknas bli den 22 juli. Information om anmälan mm kommer längre fram.

Välkomna önskar Sofie med simlärare!

Välkomna till Simskolan i Gustavsvik 2016!

Gustavsviks simskola med traditioner från 1940-talet hålls på Gustavsviks fina badplats vid Baggensfjärden. Här kan unga som gamla lära sig plaska, simma, livrädda och bad- och båtvett, samt utmana sig själva och andra i märkestagning: silvergrodor, simborgarmärken, guldmagistrar och kilometermärken.

Simskolan börjar måndag 4 juli klockan 10.00 med inskrivning vid badplatsen. Då delas barnen in i grupper utefter simkunnighet. Hör av er via mail eller telefon om ni inte kan vara med vid inskrivningen så att vi kan placera in ert barn i rätt grupp. Lektionerna börjar tisdag 5 juli klockan från klockan 9.00 och avslutas fredag den 5 augusti med skämthopp, sång, märkesutdelning, promovering och fika.

Simskolan pågår måndag – fredag från kl 9-12 under vecka 27, 28, 30 och 31 (uppehåll v 29). Man behöver inte vara med i simskolan under alla veckor.

Inför simskolan:

För att era barn ska få en så bra lektion som möjligt vill vi belysa några saker:

  • Kom i tid till samlingen!
  • Ta gärna med varm dryck att ha efter lektionen samt flera ombyten
  • Glöm inte solskydd
  • Vid samlingen vill vi att föräldrar sitter en bit bort
  • När barnen är i vattnet är föräldrar välkomna att titta på från stranden, om inte simläraren ber om er hjälp.

Märkestagning

Det finns märken för alla nivåer. Alla simkunniga uppmuntras att ta simborgarmärket, så man ska kunna simma 200 meter med valfritt simsätt i bröst-eller ryggläge på djupt vatten utan tidtagning. Meddela simläraren i god tid för avslutningen om ni vill ta simborgarmärket och få det utdelat under avslutningsceremonin.

Vi vill också uppmuntra äldre barn, ungdomar och vuxna att ta märken som kilometermärken, kandidat- och magistermärken. Det finns också ett särskilt märke för de över 40, Emaljmagistern. För att enbart ta märken på magisternivå ska man vara inskriven i simskolan och erlägga en administrativ avgift på 150 kronor. Märken som tas ska vara betalda i god tid före avslutningen. Om ni inte kan vara med på avslutningen kan ni hämta märken hos simskoleansvarig.

Anmälan:

Maila anmälan till:  sofie.nordstrom@yahoo.com, eller direkt till våra simlärare och assistenter på Gustavsviks badplats måndag den 4 juli klockan 10.00. Uppge namn och födelseår samt kontaktuppgifter; mail och mobil till föräldrar.

Avgifter: Medlemmar i GFF 500 kr per barn    Icke medlemmar 700 per barn

Vill man bara ta märken på ”magisternivå” ska man vara inskriven i simskolan och erlägga en administrativ avgift på 150 kronor.

Betala senast den 4 juli. Bankkonto i Nordea: 1866 21 914 52  eller Swish: 070-5390272 (Sofie Nordström)

För mer information kontakta: sofie.nordstrom@yahoo.com

Hjärtligt välkomna önskar

Simlärare Amanda och Ella, samt assistenterna Adrian, Simon och Sophie

 

 

Välkomna till Simskolan i Gustavsvik 2015!

Välkomna till Simskolan i Gustavsvik 2016!

Gustavsviks simskola med traditioner från 1940-talet hålls på Gustavsviks fina badplats vid Baggensfjärden. Här kan unga som gamla lära sig plaska, simma, livrädda och bad- och båtvett, samt utmana sig själva och andra i märkestagning: silvergrodor, simborgarmärken, guldmagistrar och kilometermärken.

Simskolan börjar den 4 juli klockan 9.00 och avslutas fredag den 5 augusti med skämthopp, sång, märkesutdelning, promovering och fika.

Simskolan pågår måndag – fredag 9-12 under vecka 27, 28, 30 och 31 (uppehåll v 29). Man behöver inte vara med i simskolan under alla veckor.

Anmäl dig eller ditt barn på Gustavsviks badplats måndag den 27 juni klockan 10.00. Då kan du också passa på att träffa våra simlärare och assistenter.

Du kan också anmäla dig här:

https://simplesignup.se/private_event/78708/139f382995

.Avgifter: 

Medlemmar i GFF 500 per barn

Icke medlemmar 700 per barn

Vill man ta märken på ”magisternivå” ska man vara inskriven i simskolan och erlägga en administrativ avgift på 150 kronor. Simskoleavgiften ska betalas senast den 4 juli. Uppge barnets namn och födelseår samt kontaktuppgifter till föräldrar.

Betala vid anmälan här: https://simplesignup.se/private_event/78708/139f382995 (via Paypal) eller swisha till 070-5390272.

För mer information kontakta: sofie.nordstrom@yahoo.com

Read More →

Simskolan har börjat men alla är välkomna att fortfarande anmäla sig! Så kom ner till badet med ditt barn (mån-tors kl 09.00) eller anmäl er direkt till Jan Olof,  Janolof.agren@gmail.com

Simskolan har verksamhet vecka 26, 27, 29 och 30. (Uppehåll v 28)

Hälsningar

Simlärare:  Anna Jansson
Assistenter: Amanda, Ella ,Elsa och Michelle
Ansvariga GFF simskola: Jan Olof Ågren och Marina Eriksson

Har ni frågor maila gärna till Janolof.agren@gmail.com

Vi vill säga STORT tack till alla fröknar och de övriga personer som är delaktiga i simskolan i Gustavsvik. I år var det rekordmånga barn, 63 stycken, som var anmälda till simskolan vilket är otroligt roligt! Anna som är ledare för simskolan uppmanade även alla föräldrar att passa på att ta märken tillsammans med sina barn, vilket vi hoppas att fler gör under nästa år. Vi har nu fått uppleva en fin och rolig avslutning där alla delaktiga har fått visa upp vad de lärt sig under simskolan. Vi fick även ta del av flera skämthopp och utdelning av simborgarmärken som deltagarna tagit. I vanlig ordning stod ett härligt bord uppdukat med massor av goda kakor, bullar, tårtor och annat gott som deltagarna och deras föräldrar hade bakat. Vi njöt av härligt väder och hoppas nu på en fortsatt skön sommar. Vi hoppas vi ses igen nästa år i simskolan.  

P1040500 P1040501 P1040526 P1040535 P1040536 P1040540 P1040548 P1040551 P1040553

simskolan

Hej och Välkomna till Simskolan i Gustavsvik 2013

 Äntligen är det sommar!

Vi ses nere på badet kl 10:00 den 24 juni för anmälan!

Simskolan har verksamhet v 26, 27, 29 och 30 med uppehåll v 28. Under alla veckor är det verksamhet måndag – fredag och avslutningen är planerad till fredag den 26 juli. Mer information om avslutningen kommer att meddelas alla barnen och anslås vid badboden.

Föräldrar är också välkomna att ta märken. Alla uppmuntras att ta simborgarmärket då man ska kunna simma 200 meter med valfritt simsätt i bröst- eller ryggläge på djupt vatten utan tidtagning. Meddela simläraren i god tid före avslutningen om ni önskar köpa simborgarmärket och få det utdelat under avslutningsceremonin. Det finns även ett särskilt märke för er som fyllt 40, ”40-årsmärket”. För att ta märken på ”magisternivå” ska man vara inskriven i simskolan och erlägga en administrativ avgift på 150 kronor. Läs mer om våra märken på uppsatta anslag.

För att era barn ska få en så bra lektion som möjligt vill vi ta upp några saker.

Kom i tid till samlingen

  • Ta gärna med varm dryck att ha efter lektionen och flera ombyten
  • Glöm inte solskydd
  • Vid samlingen vill vi att alla föräldrar sitter en bit bort
  • När barnen är i vattnet är föräldrar välkomna att titta på från stranden, om inte simläraren särskilt ber om er hjälp
  • Märken som barnen tar ska vara betalda i god tid före avslutningen. Om ni inte kan vara med på avslutningen kan ni hämta märken hos simskoleansvarig.

Avgifter:

Simskoleavgiften ska betalas senast den 30 juni 2012 till Pg 1630929-6

Uppge barnets namn och födelseår

 OBS att det är ett nytt pg konto från föregående år

Medlemmar i GFF 500 per barn

Icke medlemmar 700 per barn

Hälsningar

Simlärare Anna Jansson

 

Assistenter

Amanda Ågren och Ella Karlsson Nordström

 

Ansvarig GFF simskola

Jan-Olof Ågren & Marina Eriksson

Maila gärna frågor till janolof.agren@gmail.com