Gustavsviks Simskola med traditioner från 1940-talet hålls på Gustavsviks fina badstrand vid Baggensfjärden. Här kan unga som gamla lära sig plaska, simma, livrädda och bad- och båtvett, samt utmana sig själv och andra i märkestagning.

 

Lektionerna börjar måndag 1 juli och kommer pågå måndag till fredag under veckorna 27-29 med en gemensam avslutning på förmiddagen fredag 19 juli. För att kunna tillgodogöra sig simskolan behöver man vara med minst två av dessa veckor. Vi återkommer med information om vilken tid era barns grupper är så snart vi satt ihop grupperna.

 

Anmälan:

Anmäl er via bifogad https://forms.gle/QN71wKQyeQSEQM5c7 . Vi har en gräns på ca 60 barn men om grupperna blir fulltecknade hamnar ni på en väntelista. Anmäl er gärna så snart ni kan men senast 30 april. Intresseanmälningarna behandlas i den ordning dem kommer in även om ni inte hunnit få ett mail med mer information samt hur man betalar för simskolan.

 

Avgifter:

Medlemmar i GFF 900 kr per barn. Icke medlemmar i GFF 1200 kr per barn.

 

Vill man som vuxen bara ta märken på ”magisternivå” ska man vara inskriven i simskolan och erlägga en administrativ avgift på 150 kr.

Betalningen skall vara föreningen tillhanda senast 21 maj – information om betalning kommer via mail efter att ni fyllt i intresseanmälan.

 

Vid frågor kontakta oss på gff_simskola@hotmail.com

Årets simskola genomförs av Sophie, Elvira och Kerstin

 

Hjärtligt välkomna önskar
Gustavsviks Fastighetsägareförening