VÄLKOMMEN ATT VARA MED OCH FIRA MIDSOMMAR I VACKRA GUSTAVSVIK!

Programmet ser enligt tradition ut enligt nedan och vi ser gärna att så många som möjligt kan medverka på de olika delarna under dagen för att vårt midsommarfirande ska bli så bra som möjligt:

09.00   Vi klär gemensamt vår midsommarstång
-Kom ner med massor av blommor och björkris till midsommarstången vid ångbåtsbryggan, så klär vi den gemensamt. Medtag sekatör och blommor.

10.00   Bilkaravan genom Gustavsvik med lövklädda fordon
– Bilkaravanen avgår från Backebölsvägen. Smycka ditt fordon och låt fantasin flöda! Medtag gärna ballonger, flaggor och tutor. För er som inte åker med i karavanen, gå gärna ut och vinka och heja på karavanen när den åker förbi. Efter karavanen ber vi alla avsluta karavanen med att resa midsommarstången.

ca 10.30   Midsommarstången reses
– Bilkaravanen avslutas nere vid midsommarstången som vi tillsammans hjälps åt att resa.

14.00   Midsommarfirandet startar vid busshållplatsen
– Vi samlas vid busshållplatsen och väntar in bussen för att sedan sjungandes gå ner till midsommarstången där det blir dans och lek! Medtag gärna flaggor.

Vi vet att det är väldigt populärt att ta med fika ner till midsommarängen, vilket vi tycker är väldigt trevligt! Vi ber dock alla att tänka på att det är många som firar midsommar i Gustavsvik och hela ängen behövs för dans och lekar, därför ber vi att picknick-filtar stannar på bortre sidan diket, så ängen lämnas fri för dans och lek under själva midsommarfirandet.