Vi närmar oss start för sommarens idrott i Gustavsvik. Vi kommer som förra året att köra en gång i veckan på torsdagar mellan 18 & 19.30.

Vi startar vecka 26 (den 25 juni) och avslutar vecka 34 (den 20 augusti) med lite presenter och fika till barnen.

Det som är avgörande för om vi kan köra idrott är att vi hittar personer som ansvara vid varje tillfälle. Känner någon av er att ni vill ansvara för ett pass (saknas vecka 29, 30, 32 och 33) är det bara att maila till helle.wistrom@gmail.com. Kostnaden för idrotten är 50kr per barn för hela sommaren och de pengarna används för att köpa fika och presenter till avslutningen. Det går bra att betala kontant på plats, men det går också bra att swisha till 0739-640734 och ange barnets namn.

Sprid gärna till andra att det här finns så att vi får ihop barn till varje tillfälle.
Hoppas vi ses!

Hälsningar
Helena Wiström och medhjälpare

På torsdag den 21 augusti 17.30 är det dags för avslutning av idrotten i Gustavsvik. Vi bjuder på korv med bröd och något att dricka till barnen. Barnen kommer även att få en present och diplom.

För er som inte har betalt vänligen swisha pengar till 0739-640734 Helena Wiström. Var noga med att skriva vem det kommer ifrån. Om ni kommer på avslutningen och hellre vill ta med kontanter går det också bra, men maila gärna till mig, Helena Wiström, på helle.wistrom@gmail.com  så jag vet hur många som kommer på avslutningen. Avgiften är 50kr per barn för hela sommaren.

Välkomna!

Vi kan nu meddela att vi har fått ihop ansvariga till alla sommarens veckor för idrotten. Vi hoppas att det kommer många barn som vill vara delaktiga då vi kommer köra friidrott, brännboll, med mera, på lekplatsen på Dalvägen på torsdagar mellan 18-19.30 med start den 26 juni.

Avgiften är 50 kr per barn för hela sommaren och kan betalas kontant på plats eller med Swish till 0739-640734, Helena Wiström. Om ni swishar är det bra om ni skriver namn på barnet så vi kan hålla isär betalningarna.

Sista gången för sommaren blir den 21 augusti. Det blir då avslutning med fika, diplom och presenter till barnen.

Varmt välkomna!

/Helena Wiström & övriga medhjälpare

Vi söker med alla våra krafter och tips vi kan få efter personer som vill vara delaktiga i midsommarkommittén samt idrotten!

Vill du vara med och hjälpa till i midsommarkommittén? Eller har barn som vill vara med på idrotten i sommar och där du kan vara en av de som är delaktiga i idrotten i år?

Vill du hjälpa till och hålla i någon av veckorna för idrotten? Kontakta Helena Wiström så berättar hon mer, helle.wistrom@gmail.com  eller på tel 073-964 07 34

Vill du vara med och hjälpa till med midsommar? Kontakta Helen Ottran så berättar hon mer, helen.ottran@framsteg.com

 

2011-06-27-hojdhopp-medel

Idrotten startar varje år efter midsommar och pågår måndagar och torsdagar kl 18 på idrottsplanen vid Dalvägen. Det är en lekfull höjd- och längdhoppsträning och brännboll för alla åldrar. En symbolisk summa tas ut vid inskrivning. Idrotten pågår hela sommaren och avslutas med tävlingar och prisutdelning sista lördagen på sommarlovet.

Årets ledare är Helena Wiström helle.wistrom@gmail.com och Malin Nykvist malinnyk@hotmail.com

På kvällen sista lördagen på sommarlovet är det gemensam avslutning och final för sommarens alla aktiviteter i Gustavsvik. Fyrverkeri och allsång vid badet kl 21.00.