Bastun vid badet invigd!

Söndagen den 12 september invigdes bastun vid Gustavsviksbadet. Bastun, som inryms i GFF:s befintliga byggnad vid badet, är bekostad och byggd av den för ändamålet bildade föreningen Gustavsviks Bastuvänner. I samma byggnad inryms även GFF:s förråd och simskolans lokaler. Simskolan använder det nya och fräscha omklädningsrummet som sin lokal och har på så sätt har fått betydligt ändamålsenligare utrymme. Även byggnadens yttre har fått en rejäl ansiktslyftning och en ordentlig trappa ner till stranden har byggts med bidrag från GFF.

Föreningen Gustavsviks Bastuvänner har 39 medlemsfamiljer som finansierat och byggt bastun. Efter invigningstal av föreningens ordförande, Jan-Olof Ågren, bjöds på kaffe och förfriskningar. Därefter värmdes bastun upp och det blev dags för premiärbad. Vårt härliga Gustavsvik har fått ännu en attraktion!

Bilderna:

Styrelsen för Gustavsviks Bastuvänner samlade utanför bastun. Från vänster Mikael Deremo – sekreterare, Daniel Spuhl – kommunikatör, Jan-Olof Ågren – ordförande, Robert Castwall – kassör, Karin Romdahl och Rikard Nordén.

Kaffe på stranden medan bastun värms upp. Bastun med sitt stora fönster med utsikt över Baggensfjärden.

De första bastubadarna.

Efteråt ett svalkande dopp!